Krátké zprávy

Zobrazeno 1 až 10 z celkem 43 článků.
Florbal Sokolov

Jarní prázdniny 2024

Vzhledem k uzavření škol a tím pádem tělocvičen vzhledem k jarním prázdninám. 8,9.2 z důvodu instalace nových sítí v TV a celý následující týden se tréninky na 6.ZŠ nekonají. Na ISŠTE a GYMSO se tréninky nekonají pouze po dobu jarních prázdnin. Starší žáci a mladší žáci budou mít venkovní přípravu. Veškeré tréninky budou uvedeny v členské sekci.

Florbal Sokolov

začátek tréninků v novém roce 2024

Tréninky všem kategoriím začínají ve středu po otevření všech škol.

Florbal Sokolov

Vánoční zápas proti rodičům.

Dne 20.12.2023 proběhnou vánoční tréninky. Děti si zahrají proti svým rodičům. Od 16:30 - 18:00 hod. přípravka a elévové a od 18:00-19:30 od mladších žáků po starší žákyně a dorostenky.

Florbal Sokolov

Mikuláš ztratil plášť. Děti ve středu navštíví čert.

Ve středu 6.12.2023 čeká na děti z přípravky a elévů mikulášský trénink s nadílkou.

Florbal Sokolov

Pozor! Zrušení tréninků.

Dne 27.11.2023 jsou z důvodu uzavřených škol zrušeny veškeré tréninky.

Florbal Sokolov

Nové dresy ve výrobě

Se změnou stanov klubu přišla změna loga a barev týmu Sokolova. Ze žluté a černé se stala červená a černá. Nové dresy tak byly dány do výroby a těšíme se na jejich představení.

Florbal Sokolov

Florbal Sokolov má nové vedení.

Tento rok došlo k velkým změnám, kdy odešlo celé vedení Florbalu Sokolov. Tímto bychom jim chtěli poděkovat za jejich dlouhodobě obětavou práci.

Florbal Sokolov

Začala letní příprava.

Všechny kategorie nám 1.5.2023 zahájily letní přípravu, která bude probíhat do konce června. Poté si všichni odpočinou v červenci a v srpnu nám začnou letní sportovní soustředění abychom byli na září připraveni jet na open turnaje a začít tak novou herní sezónu. Proto se momentálně všichni členové musí řídit pouze členskou sekcí a sledovat jednotlivé tréninkové události. Pro nové členy doporučuji kontaktovat Andreu Vaňkovou na 603276384 a zeptat se kde a jak budou probíhat další tréninky.

Florbal Sokolov

Naše gólmanka v reprezentaci

Nicol Hoferová vybrána do campu talentované mládeže mezi 30 nejlepších v kategorii GU15. Dostala se tak do nejužšího výběru reprezentace.

Florbal Sokolov

Čtyři dorostenci odchází do Karlových Varů hrát 1.ligu.

Hned 4 dorostence si vybraly Karłovy Vary, aby posílili jejich tým v 1.lize dorostu. Další pak má namířeno do Plzně.