Krátké zprávy

Zobrazeno 31 až 40 z celkem 43 článků.
Florbal Sokolov

Muži odkládají další zápas s Kadaní

Vzhledem k současným nařízením vlády nejsou naši muži schopni odehrát jediný zápas. Povinné očkování či prodělání Covidu má pouze hrstka hráčů.

Florbal Sokolov

Utkání mužů s Ústím odloženo!

Vzhledem k podmínce proočkovanosti hráčů nebo prodělání Covidu v době kratší než 180 dní u hráčů nad 18 let bohužel nejsme schopní postavit družstvo k utkání. V našem týmu totiž splňuji tyto podmínky pouze dva hráči :( Utkání s Ústním tento víkend tak bude muset být odloženo.

Florbal Sokolov

Utkání mužů

Na žádost hostů se utkání odkládá z důvodu Covid pozitivního hráče. Náhradní termín utkání se bude řešit v následujících dní.

Florbal Sokolov

O víkendu do Františkových Lázních

V sobotu se ve Františkových Lázních odehrají zápasy ženské kategorie a hned po nich od 16:00 přivítají na naší domácí půdě Muži A, kteří budou hostit tým z Kralup nad Vltavou. Na své turnaje pojedou i kategorie Juniorů, starších žáků a elévů.

Florbal Sokolov

30.10. - 31.10. Program

V sobotu jedou do Plzně bojovat kategorie starších žáků. V neděli se doma v Sokolově představí kategorie elévů.

Florbal Sokolov

Florbal Sokolov čeká náročný víkend 23.-24.10.

V sobotu pojedou na svůj druhý oficiální turnaj do Plzně naše ŽENY a na domácí půdě ve Františkových Lázních vyzve naše Áčko od 14.:00 hodin tým z Loun. V neděli na první turnaj vyjede i další nová ryze dívčí kategorie STARŠÍCH ŽÁKYŇ do Plzně. Dále si zahrajou konečně i naši nejmenší z řad PŘÍPRAVKY a do Chodova pojede kategorie MLADŠÍCH ŽÁKŮ.

Florbal Sokolov

V Sokolově proběhl kurz rozhodčích

Ve čtvrtek se účastnilo hned 10 členů Florbalu Sokolov školení nováčků do řad rozhodčích. Někteří si školení přišli jen poslechnout, jiní si rovnou udělali licenci. Přejeme všem mnoho bezproblémových utkání. :)

Florbal Sokolov

Tým mužů opět prohrál :(

Bohužel ani proti Rudné jsme nebodovali a prohráli 11:6 po třetinách (4:2, 4:2, 3:2). K dalšímu utkání si zajedou muži tento víkend na zápas proti Děčínu a kategorie starších žáků se v neděli od 09:00 hod představí na domácím turnaji ve Františkových Lázních.

Florbal Sokolov

Přechod na nový web

Vítejte na úplně nových webových stránkách našeho klubu. Web se bude časem určitě ještě zdokonalovat. Najít by jste zde měli časem i veškeré statistiky a tabulky jednotlivých týmů a všechny užitečné informace.

Florbal Sokolov

Program o víkendu

V neděli rozehrají svojí soutěž také kategorie starších žáků. Tým mužů se utkají v prvním domácím zápase v hale Františkových Lázní proti Kati Kadaň v sobotu od 14:00hod.